joi, 2 iulie 2015

Avantajele panourilor publicitare cu LED

            
          Techno Fusion SRL, cu sediul in Iasi, Valea Lupului, are ca principal obiect de activitate fabricarea de cruci pentru farmacii, panouri video RGB si panouri publicitare cu tehnologie LED, cu animatie si text pe culoarea si dimensiunea dorita.
       Produsele oferite sunt de calitate superioara, care respecta standardele europene. Ne adresam in special clientilor care doresc sa iasa in evidenta,sa devina cunoscuti, atat din Romania, cat si din Italia, Franta si Anglia. 


         
           In ceea ce priveste experienta, avem foarte multi ani in spate, dispunem de utilaje profesionale si de spatii proprii de productie, vaste, care conduc din start la o calitate ridicata, preturi avantajoase si timp minim de realizare a proiectelor contractate. 
              Lucrarile noastre sunt caracterizate de dinamism, animatie si stralucire.
           In privinta panourilor publicitare acestea sunt destul de noi pe piata publicitara din Romania. Aceste afisaje sub forma de leduri sunt superioare panourilor clasice.
              Enumeram mai jos principalele avantaje care apartin panourilor publicitare: 
- aceste panouri publicitare video afiseaza un numar nelimitat de spoturi video publicitare, intr-un sistem rotativ; 
- luminozitatea display-ului si dinamica video atrag cu siguranta atentia unui numar mare de potentiali clienti, indiferent ca e zi sau noapte; 
- durabilitatea ledurilor este de peste 100.000 de ore de functionare continua; 
- panourile publicitare video folosesc semnale de tip TV, VCR şi DVD, furnizeaza imagini dinamice si animate grafic de o complexitate foarte mare; includ diferite metode de afisare a imaginilor pe display;
- calculatorul functioneaza precum o statie de lucru in retea si poate citi datele in timp real,pe care apoi le reda pe display. De multe ori, transmiterea setarilor se face prin internet. 

      

          Mai multe informatii utile gasiti pe pagina web a companiei: http://www.technofusion.ro. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire pe care o puteti avea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu